17 Kasım 2016 Perşembe

restorex hizli uzama etkili şampuan

Herkese merhaba 😃
Yeni bir yazı ile karşınızdayım. Her ne kadar emeğe saygı duyupta okumasanızda, ben yine yazmaya devam edeceğim. Kendim çalıpta Kendim söylesemde yazmaktan asla vazgeçmem. (tabi sabrımında sınırı var). İnstabloggerlar yüzünden buraların önemini kaybettiğini düşünüyorum. Okuyanlara zaten takip etmiyor. Böylelikle bloglarımız ne yazıkki ölmeye yüz tutuyor. Ve bu duruma çok üzülüyorum. Halbuki ne hayallerim vardı burayla ilgili. Neyse gelelim ürüne.

Aslında biraz daha deneyimleyip saç bakımı rutinim başlıklı bir yazı yazmayı planlıyorum. Ama sabredemedim. Bu şampuanı sizinle paylaşmak istedim.

Restorexin sarmaşık özlü serisinden, dökülme karşıtı hızlı uzama etkili şampuanını ekim ayından beri kullanıyorum yaklaşık 1 ay oldu.

 Öncelikle söylemem gerekirse saçlarınız dökülüyorsa şampuanı suçlamadan önce kan değerlerinize baktırın derim. Şayet benim kan değerlerim düşmüş olacak ki hiçbir ürün saç dökülmemi engellemiyor. Bu üründe engellemedi. Artmayada sebep olmadı. Ama saçımı inanılmaz uzattığını düşüyorum. Eskiden 3 ayda bir dip boyası yaptırılırken, bu ürün sayesinde diplerim bi anda uzadı. Ki benim saçımı gerçekten çok yavaş uzar. Ve o kadar yumuşacık yapıyor ki saçı. Bu kadar nem hissi veren ama bu his yağlanma hissi olmayan nadir şampuanlardan bence. kısacası ben çok sevdim. Bittikçede alırım kesinlikle. Saçlarınız benim gibi kuru ve yıpranmış ise bu şampuanı çok seveceksiniz. Eğer saçlarınız yağlı ise yağlı saçlar içinde serisi var.

kokusuna gelirsek; Böyle şeker kokusu gibi ama iç bayan değil. Meyvemsi insanın yiyesi geliyor adeta. O kadar güzel kokuyor ki. İçeriğide çoğu şampuana göre temiz. Paraben içermiyor bir kere en büyük artısı bana göre bu.

Arkasında yazan ise şu şekilde; Formülündeki bitkisel vitamin ve mineraller saç köklerini besleyerek, sağlıklı uzayan saçları korur, güçlendirir. İçeriğindeki beta-sitosterol ve quercetin ile saç dökülmesini önler. Aminoasitler ve mineraller saç köklerini canlandırır ve güçlendirir.

Arkasındaki yazı şahsen beni çok etkiledi sizi etkilemedi mi ? :)) O zaman bu ürünü gratislerden, rossmanlardan, watsonslardan ve marketlerde aramaya başlayın derim. Fiyatı da en fazla 9 10tl civarı. Bence bu fiyata bu etki inanılmaz. Tabi herkesin saç yapısı farklı olduğundam sizde aynı etkiyi göstermeyebilir. En iyisi alıp denemek :) deneyince benimle paylaşırsanız sevinirim. Blogumu takibe almayı unutmayın. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere hoşçakalın... :)

9 yorum:

  1. Ben okudum ve okumaktan vazgecmeyeceğim,sizde yazmaktan vazgecmeyin ��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim desteginz için şu sıralar ihtiyacım var desteğe gerçekten

      Sil
  2. emeğine sağlık tatlım. Dip boya yazısı da bekliyoruum 😊😊

    YanıtlaSil
  3. Canm bende bi çok şampuan denedim ama bu tür ürünlere pek güvenmiyorum artık ben şimdi aktarlardan alıyorum şampuanı mi sanki onlar daha güvenilir şuan kullandığım şampuanım dan çok memnunum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklisin canım en güzeli bitkiseller aslında :) hatta doktora gidip paraya kiyip eczane ürünü almak lazim. ama çoğu kişi 10tlden fazla vermek istemiyo şampuana. En azindan onlar icin paraben ičermeyen bir seçenek olsun :)

      Sil
  4. bu şampuanı merak ediyorum sağolun paylaşım için

    YanıtlaSil
  5. Eline gözüne sağlık canim 😙💕

    YanıtlaSil